Brudekjoler i Virum nær Lyngby i Nordsjælland

Tilretning af brudekjoler

Har du fundet din drømmekjole? Vi tilpasser brudekjoler i Virum nær Hillerød i Nordsjælland. Vi ønsker dig et stort og hjerteligt tillykke med købet af din brudekjole, som måske vil være den absolut vigtigste kjole i dit liv. Vi ser meget frem til at hjælpe dig med at få den til at sidde helt perfekt.

​Oplæg & ind- og udlægning

Ring gerne og bestil en tid, så snart du har købt din kjole. Du må meget gerne ringe i god tid. Typisk laver vi den 1. aftale 6 til 8 uger før brylluppet. Vi vurderer så, om du skal have en prøvning mere. Ved sidste prøvning er din kjole klar til at tage med hjem.
Husk at medbringe sko, evt. BH, skørt og hvad du ellers skal have på til kjolen.

Vores priser på tilretning af brudekjoler

Prisen på tilretningen varierer, alt efter materialer såsom blonder, perler etc. og specielle ønsker du måtte have. Du får en fast pris ved 1. tilretning. ​Tilbehør såsom bolero og slør syr vi efter ønske og mål. Vores målsætning er til enhver tid, at kunden går glad og tilfreds herfra med sit tøj.

Er du interesseret i at høre mere?

Er du interesseret i at få tilrettet din brudekjole i Virum nær Hillerød? Så er du velkommen til at kontakte os og få flere informationer på telefon 40 10 74 55, sende en mail til mariannemoos@icloud.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.